Olen Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran hyväksymä kiropraktikko D.C. Olen myös koulutettu hieroja ja työskentelin ennen kiropraktikon opintoja neljä vuotta hierojana. Halu auttaa ihmisiä lääkkeettömästi parhaalla mahdollisella tavalla ja oma hyvä kokemus potilaana kiropraktikolla sai minut kiinnostumaan yhä enemmän kiropraktikon opinnoista.

Vuonna 2012 päätimme yhdessä perheen kanssa, että lähdemme Barcelonaan opiskelujeni perässä ja aloitin opinnot Barcelona College of Chiropracticissa. Meille syntyi toinen tytär opintojen aikana ja olen kahden tyttären ylpeä isä. Valmistuin kunniamaininnalla (honors) 2017 kesällä kiropraktiikan maisteriksi.

Muutimme valmistumisen jälkeen perheen kanssa takaisin Suomeen ja olen avannut vastaanotot Vantaan Aviapoliksessa, sekä Klaukkalassa.

Urheilu on ollut iso osa elämääni ja olen pelannut vuosia jääkiekkoa. Nykyään harrastuksiin kuuluu myös maastopyöräily ja muu extreme urheilu.

Urheilijoiden hoitaminen on lähellä sydäntä ja tein tästä syystä graduni kiropraktisen kaularangan hoidon vaikutuksesta jääkiekkoilijoiden puristusvoimaan ja laukaisunlaatuun. Tutkimukseni mukaan kiropraktinen kaularangan hoito lisäsi merkittävästi pelaajien puristusvoimaa. Vastaanotollani käy kuitenkin ihmisiä vauvasta vaariin ja hoito sovelletaan aina yksilöllisesti potilaan tarpeen mukaan.

Olen jatkokouluttanut itseäni seminaareissa niin hoitotekniikoiden kuin toiminnallisen neurologian saralla, jotta potilaani saisivat parasta mahdollista hoitoa.

Kiropraktiikka ja luonnollinen terveyden edistäminen on minulle intohimo ja päivitän osaamistani jatkuvasti.

Tervetuloa vastaanotolle ja katsotaan kuinka voin auttaa juuri sinua!