Ensikäynti 80€ (n.45 min)

Ensikäynnillä käymme läpi tarkasti historiasi perusteellisen haastattelun kautta. Tämän perusteella pystytään selvittämään mitkä asiat ovat johtaneet nykytilanteeseen ja miten tilannettasi lähdetään viemään eteenpäin. Katson myös läpi röntgen tai magneettikuvasi jos niille on ollut tarvetta. Tämän jälkeen tehdään tarvittavat tutkimukset. Tutkin ryhtisi ja liikeradat. Teemme myös tarvittavat ortopediset sekä neurologiset testit. Jos tilanteesi vaatii jatkotutkimuksia tai muuta hoitoa niin ohjaan sinut eteenpäin. Tätä seuraa kiropraktinen tutkimus jossa paikannetaan kehosi ongelma alueet jotka vaativat ensisijaisesti hoitoa. Hoidamme ensikäynnillä pääasialliset alueet ja tämä tuo usein jo huomattavaa helpotusta oireisiin ja oloon.

Ensimmäinen jatkokäynti 65€ (n.30 min)

Ensimmäisellä jatkokäynnillä käymme läpi hoitovasteen ensimmäiseen hoitoon sekä hoidamme tarvittavat alueet. Teemme hoitosuunnitelmaa tilanteesi, tavoitteidesi ja nykytutkimusten perusteella. Saat myös kotiin ohjattuja harjoitteita ja ohjeita.

Jatkokäynnit 65€ (n.20 min)

Jatkokäynneillä seurataan edistymistä kohti tavoitteita ja hoidetaan alueet jotka vaativat lisäkäsittelyä.

Hoitosarja 6x 360€

Hoitokäyntien tarvittava määrä riippuu täysin tilanteestasi, tavoitteistasi ja hoitovasteesta. Pyrin aina saamaan tuloksia mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.